Головна » Події » Проект «В країні Сонця».
07.05.2019
Проект «В країні Сонця».

Івано-Франківська обласна бібліотека для юнацтва в рамках святкування Дня міста Івано-Франківська гостинно приймала учасників спільного проекту «В країні Сонця»: діти Сонця, діти Дощу, діти з особливими потребами, ГО «Міжнародна академія літератури і журналістики ІФ», Центр етичного і естетичного виховання «МарисяМоделМенеджмент».

У програмі заходу відбулися: фотовиставка «Дотик Сонечок»; виставка-ярмарок (ручні роботи дітей з особливими потребами); майстер – клас з кераміки від Марії Червак; фешн-показ вишиванок за участі дітей, сімей та організаторів. Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків із дружиною відвідали свято, долучилися до фешн-показу вишиванок та вручили всім гостям солодощі та подарунки.

Організатори свята: Управління охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради, ГО «РЕМА» та Асоціація батьків дітей з синдромом Дауна. Модератор зустрічі, керівник Івано Франківського відділення «МАЛІЖ», голова ГО «Ради Ерудованих Молодих Аристократів», Катерина Мельничук представила гостей з області , які вперше були присутні на святі – це батьки і діти Сонечки з м. Долина. Обласна бібліотека для юнацтва вже кілька років є співорганізатором зустрічей і своєю підтримкою пропагує толерантне ставлення до  сімей, в яких є діти з особливими потребами, а також допомагає проявити їхній творчий потенціал, сприяє творенню майбутнього разом!!! 

Категорія: Події | Переглядів: 551 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Четвер, 18.04.2024, 23:10


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |