Головна » Події » Школа Комп’ютерної Майстерності
10.06.2019
Школа Комп’ютерної Майстерності

Останнього травневого дня, обласна бібліотека для юнацтва, приймала в своїх стінах учнів Школи Комп’ютерної Майстерності, під керівництвом вчителів Світлани Галімової та Юлії Тичинської. Обласна бібліотека для юнацтва є партнером та замовником різноманітних проектів ШКМ вже протягом 5-ти років. Учні ШКМ готують протягом 4-5 місяців посібник на цікаву тему для своїх однолітків - підлітків віком від 10 до 15 років, а також старші групи готують відкритий сайт на ту ж тематику. Цього року завдання, яке поставила бібліотека перед юнацтвом стало створення посібника та сайту на тему «Комп’ютер та його місце у світі майбутнього».

Замовлення виконувалось в кілька етапів, збір інформації та фотографій, створення розділів та остаточне оформлення роботи для здачі. Однією з основних цілей навчання стало вироблення у дітей навичок аналізу та критичного мислення, вміння командної роботи, розподілу завдань та звичайно технічних навичок створення текстових документів та розробки сторінок сайту в Інтернет середовищі. Ще одним важливим етапом стала презентація учнями свого проекту перед замовником, де вони розповіли про весь процес створення посібника і сайту, розділи, які вони створили та джерела які використали. Учні вирішили скомпонувати всю інформацію в 3 текстові розділи: «Людство без комп’ютера», «Техніка безпеки в перенасиченому інформаційному полі», «Комп’ютер та його місце у світі майбутнього». Крім цікавих фактів та прогнозів майбутнього, кожний розділ був проілюстрований фотографіями. Останні розділи показали використані джерела та фотографії учнів, що написали посібник.

Завідувачка читальної зали Людмила Ковальчук, подякувала юним творцям за їх працю у поповненні бібліотечного фонду новою та актуальною книгою, її обов’язково будуть пропонувати своїм читачам бібліотекарі для ознайомлення.

Завершення даного проекту є ще одним кроком до створення в бібліотеці доброзичливої, творчої та креативної атмосфери та підвищення культурного й освітнього рівня молоді Івано-Франківська.

  

  

Категорія: Події | Переглядів: 641 | Додав: admin | Рейтинг: 3.6/11
Субота, 20.04.2024, 09:45


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |