Головна » Події » "Школа молодого журналіста"
22.11.2017
"Школа молодого журналіста"

Журналістика – одна з найцікавіших професій, журналісти – це розумні і обізнані люди, таке враження, що вони знають все і про всіх. Журналіст може розповісти і зацікавити, навчити й розтлумачити, він може виховати й розважити. Журналіст – це друг і порадник, охоронець і герой, автор й ведучий. Чи справді всі ці речі є вірними? Відповіді на це питання можна дізнатись тільки поспілкувавшись з людьми, що не один рік свого життя присвятили професії та можуть з власного досвіду розповісти про всі плюси і мінуси професії в медіа просторі. Саме таку людину - Олену Гаращук запросила бібліотекар Людмила Ковальчук на зустріч з студентами першого курсу факультету журналістики ПНУ в рамках проекту «Авторитет імені:відомі особистості в гостях обласної бібліотеки для юнацтва».

Олена Гаращук - добре знана на Івано-Франківщині телеведуча, автор багатьох розважально – пізнавальних програм на ОТБ «Галичина», зараз готує та веде передачу «Ранок-панок» та «Від щирого серця». Свій професійний шлях пані Олена розпочала закінчивши Київський державний інститут театрального мистецтва ім. І. Карпенка-Карого актриса, знімалася з Богданом Ступкою та іншими відомими українськими акторами в драмі «Кайдашева сім'я» та інших фільмах, у театрі. Але отримавши пропозицію спробувати себе на телебаченні зрозуміла, що саме це є її майбутнім. Студенти з великою зацікавленістю розпитували про можливості, які дає професія журналіста в сучасному світі, з якими труднощами стикалась телеведуча в роботі. Олена Гаращук порадила пробувати себе перед камерою та мікрофоном вже зараз, бо тільки досвід дозволить позбутись страхів і помилок , а ще вчити іноземні мови, щоб мати можливість пропонувати себе в медіа інших країн. Найкращим моментом в кар'єрі телеведучої гостя вважає можливість бути у вирі подій і знайомство з великою кількістю цікавих, неординарних особистостей, вести інтерв'ю з ними. Діалог був дуже цікавим і продуктивним ,адже студенти мають своє бачення обраної спеціальності, пані Олена теж розпитувала що спонукало молодь обрати журналістику, якою вони бачать цю професію в майбутньому. На завершення для студентів була презентована виставка книги присвячена працівникам українськиї медіа « Теле-радіо-простір – час творення» Пані Олена обіцяла організувати екскурсію для студенства в студію ОТБ «Галичини» та запросила побувати на записі її програм.

 

 

 

Категорія: Події | Переглядів: 1070 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
П`ятниця, 29.03.2024, 02:58


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 239

Календар

«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |