Головна » Події » Сторінками краєзнавчих видань
17.05.2019
Сторінками краєзнавчих видань

«…Перший ступінь, перша прикмета раціональної освіти – знати своє найближче оточення, знати минуле і сучасне свого народу і відчувати себе живим і свідомим членом живого, свідомого і об'єднаного організму».

Іван Франко, «Галицьке краєзнавство», 1892р.

Природним бажанням кожної людини є потреба у глибокому пізнанні історії рідного краю. Обласна бібліотека для юнацтва кожного року пропонує ряд цікавих та пізнавальних заходів, які пов’язані з виховуанням у молодого покоління почуття гордості за землю, на якій вони живуть. Це не просто знання фактів та історичних особистостей, а й замилування найкрасивішими куточками міста та області, відкриття для себе незнайомих легендарних особистостей та забутих імен, цікавих легенд та бувальщин. Все це є широко представлено на книжкових полицях краєзнавчої замальовки «Етюди старого міста», яку бібліотека підготувала до Дня Міста та представила своїм читачам. Монографії, романи, ессе та фотоальбоми розкажуть як про історію найстаріших районів Івано-Франківська так і про новітні інноваційні плани його розбудови, перспективи рекреаційно-туристичного бізнесу регіону. Викладка «Сторінками краєзнавчих видань» - познайомить з чисельною та яскравою краєзнавчою періодикою – газетами та журналами, які на своїх сторінках відкривають, як повсякденні проблеми міста та знайомлять з досягненнями в різноманітних галузях діяльності. Не менш важливою частиною краєзнавчих замальовок є літературна карта Прикарпаття, яку доповнюють літературно-художні збірки, антології, ессеї.

Категорія: Події | Переглядів: 338 | Додав: admin | Рейтинг: 3.0/1
Середа, 24.04.2024, 01:26


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |