Головна » Події » Відверта розмова "Як не загубити свою молодість"
14.03.2012
Відверта розмова "Як не загубити свою молодість"

14 березня обласна бібліотека для юнацтва, обласний та міський центри соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді провели відверту розмову «Як не згубити свою молодість» із старшокласниками ЗОШ № 3 та № 7.

Директор обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Галина Боднар ознайомила з основними напрямками роботи центру.

               

Володимир Шегда, заступник директора, провів медіа-презентацію Центру, звернув увагу на проблемні кризисні ситуації у житті молодих людей які саме допомагають вирішувати спеціалісти Центру.

Начальник відділу організаційно-правової та кадрової роботи Зоряна Передрук захоплююче розповіла про волонтерський рух, наскільки робота волонтера цікава, важлива та необхідна для Центру.

Лущак Ірина, спеціаліст міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, розповіла про різноманітні акції які проводяться з молоддю: «Анти-СНІД», «Скажи курінню Прощавай», «Безпечна дорога життя», «Моя адреса – здорова нація», «До дня померлих від Сніду» та фестивалі «Горицвіт», «Повір у себе» для дітей з обмеженими фізичними можливостями.

              

Бібліотека організувала бібліотечну виставку-застереження «Як не згубити свою молодість», на якій представлені книги та періодичні видання присвячені даній темі.

                       

Для молодості немає нездійсненних планів та недосяжних цілей. Тож треба перенести через усе життя непохитну віру у власні сили, берегти моральне та фізичне здоров’я.

                       

Категорія: Події | Переглядів: 1028 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Четвер, 28.03.2024, 13:39


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 239

Календар

«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |