Головна » Події » Виставка «Миколай вночі мандрує, сном і казкою чарує».
06.12.2023
Виставка «Миколай вночі мандрує, сном і казкою чарує».

Цьогоріч українці  відзначають День Святого Миколая 6 грудня. Святий Миколай давно став символом добра, правди і надзвичайного милосердя, наулюбленіший у народі заступник. З покоління в покоління передавалися легенди й перекази про чуда, доброту й справедливість Святого Миколая.  Вважається, що він має дар постійно невидимо перебувати серед людей і допомагати в біді. Святий Миколай приносив у кожен дім разом із подарунками світло і благодать – і цей невидимий дар  куди цінніший і довготриваліший. Щиро і таємно він роздавав свою спадщину бідним і знедоленим, адже найбільшою цінністю вважав  - милосердя. І цим заслужив собі винагороду у Бога творити чуда із неба. Невидимою рукою Святий Миколай і сьогодні дарує нам  свою любов.

З нагоди свята у читальній залі обласної бібліотеки для юнацтва презентовано виставку «Миколай вночі мандрує, сном і казкою чарує». На ній представлені видання, які розповідають про традиції пов’язані із Днем Миколая Чудотворця, а також про самого християнського святого.

Завдяки нашій щирій молитві Святий Миколай береже нас від бід та тривог, дарує любов, радість та віру в дива. Наповнює наш дім світлом і допомагає відкривати серця. Нехай  особливо ретельно Чудотворець оберігає наших захисників та захисниць. І подарує усім українцям омріяну Перемогу.

Категорія: Події | Переглядів: 69 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
П`ятниця, 03.05.2024, 00:47


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Грудень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |