Головна » » Виставка-порада «Вічна магія книги».
03.03.2021
Виставка-порада «Вічна магія книги».

Бути письменником – це ж не тільки і не найперше бути присутнім лише тут і тепер; це не тільки питання, легко чи складно видати нову книжку, це взагалі не питання комерції, але радше пам’яті про тих, хто був до тебе і хто є тепер. Відчуття того, що ви є поруч.                                                                                                                                                                      Богдана Матіяш

3 березня – свято для всіх, чиє професійне життя пов’язане із письменництвом. Його заснували учасники 48-го конгресу ПЕН-клубу у 1986 році. З тих пір 3-го березня Всесвітній день письменника святкують майже у всіх країнах світу. Всесвітній день письменника вважається професійним святом усіх представників «четвертої влади». В урочистостях беруть участь літературні асоціації і об’єднання, редактори, коректори, критики, культурологи, журналісти, викладачі, студенти та випускники філологічних навчальних закладів, любителі читання. А також бібліотеки, адже хто може краще зрозуміти та допомогти автору прокласти короткий шлях до серця та розуму свого читача.

 Обласна бібліотека для юнацтва щиро вітає всіх творців Літературного слова, творців Книги, тих хто дарує читачу найсолодші та найгіркіші хвилини причетності до неймовірної кількості Ваших всесвітів.  Бажаємо і в подальшому ділитись з нашим юнацтвом вашими новими творчими перемогами, відкривати для молоді сторінки нових книг та вести діалоги між Вами та Вашими шанувальниками.

Для тих, хто не боїться спробувати свої сили на нелегкому шляху письменства бібліотека підготувала виставку-пораду «Вічна магія книги». На сторінках книг відомі автори діляться з нами порадами про техніку та секрети створення переконливих, влучних текстів, розповідають власні історії успіхів та невдач у пошуках власного стилю. Бажаємо всім охочим почати писати, не сумніватись у своїх силах і відкрити для себе насолоду та біль творчості.

                                                               

 

Переглядів: 202 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Субота, 20.04.2024, 11:11


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Березень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |