Головна » Події » Засідання молодіжного клубу "Щаслива сім’я".
01.05.2015
Засідання молодіжного клубу "Щаслива сім’я".

У житті кожної закоханої молодої пари, найважливішою подією є вінчання. Це християнський обряд, в якому жінка і чоловік стають подружжям навіки перед Богом, благословляються на щасливе довге спільне життя та народження дітей.

В обласній бібліотеці для юнацтва відбулося засідання клубу молодої сім’ї «Щаслива сім’я» (керівник М. Калинюк) – на тему "Таїнства вінчання". Гостями зустрічі були: диякон церкви Різдва Пресвятої Богородиці – Віталій Сенько, консультант передшлюбної катехизації – Ірина Барган, Президент громадської організації «Сім’я майбутнього» - Світлана Гнідунець, завідувач відділу фольклору та етнографії НМЦКТ на Прикарпатті – Стефанія Капустинська. Студенти IV курсу ПНУ ім. В. Стефаника факультету «Соціальна педагогіка» та члени клубу у відкритій розмові з отцем Віталієм обговорили питання християнської моралі та закони вінчання, принципи по яким повинна жити молода сім’я.

  

Студентство цікавили наступні питання: можливість вінчання з людиною іншого віросповідання, при яких умовах відбувається розірвання церковного шлюбу та інші.

Про катехитичні навчання і як вони проходять, цікаві випадки із своєї практики розповіла Ірина Барган та презентувала яскраві відеосюжети про вінчання. Світлана Гнідунець поділилася своїм досвідом спільного сімейного життя.

На завершення всі присутні мали змогу послухати старовинні обрядові пісні у виконанні Стефанії Капустинської.

До уваги користувачів бібліотеки та всіх присутніх Марія Калинюк презентувала бібліотечну виставку «Що Бог з’єднав, людина нехай не розлучає».

Подружжя – це шлях вдосконалення й повноти християнського життя, справжнє божественне покликання до святості в любові й вірності один одному, у посвяті себе дітям.

  

Категорія: Події | Переглядів: 810 | Додав: admin | Рейтинг: 2.5/12
П`ятниця, 29.03.2024, 09:53


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 239

Календар

«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |