Головна » Події » Засідання молодіжного об"єднання "Творимо милосердя разом"
30.11.2012
Засідання молодіжного об"єднання "Творимо милосердя разом"

29 листопада 2012року в обласній бібліотеці для юнацтва відбулося чергове засідання молодіжного об’єднання «Творимо милосердя разом» (спільний проект із обласною організацією Товариства «Червоний Хрест»), присвячене  Всесвітньому дню боротьби зі СНІДом. 

Серед численних хвороб, від яких сьогодні страждає людство, синдром набутого імунодефіциту (СНІД) є однією з найтяжчих. Цю хворобу спричиняє особливий збудник – вірус імунодефіциту людини (ВІЛ).  

                                 

  В рамках засідання присутні старшокласники ЗОШ  №3 мали змогу познайомитись з аспектом поширення ВІЛ / СНІДу в Україні та світі, ситуацією, що склалася з поширенням ВІЛ – інфекції серед молоді.

     Оксана Шинкаренко завідувачка інформаційно – бібліографічного відділу ознайомила юнаків і дівчат із розгорнутою бібліотечною виставкою – факт «СНІД: не залишимось байдужими», презентувала огляд бібліографічного покажчика «Молодь і СНІД: серйозний погляд», який є черговим випуском серії «Несекретна інформація», ознайомила з бібліографією і веб - бібліографією з проблем ВІЛ – інфекції та СНІДу в молодіжному середовищі.

    Емоційно захоплюючою та цікавою була розповідь Наталії Іванової, завідувачки абонементу, керівника молодіжного об’єднання, про художні твори Світлани Талан «Коли ти поруч», Олени Печорної «Грішниця» та Надії Семенкович «На паперті Колізею», в них піднімається проблема Віл – інфікованих і відношення до них оточуючих.

   Змістовним доповненням до всього почутого та сказаного став короткометражний фільм «ТЕСТ», який спонукає задуматись над проблемою ВІЛ / СНІДу, стати уважнішим і добрішим до тих, хто сьогодні поруч з нами.

Категорія: Події | Переглядів: 937 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
П`ятниця, 29.03.2024, 14:15


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 239

Календар

«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |