Головна » Події » Зустріч з Президентом Національного олімпійського комітету України, Героєм України, олімпійським чемпіоном – Сергієм Бубкою.
06.10.2021
Зустріч з Президентом Національного олімпійського комітету України, Героєм України, олімпійським чемпіоном – Сергієм Бубкою.

З нагоди 25-річчя заснування відділення Національного олімпійського комітету України в Івано-Франківській області до Івано-Франківська завітав Президент Національного олімпійського комітету України, Герой України, олімпійський чемпіон – Сергій Бубка.

          В рамках програми перебування на Прикарпатті Сергія Назаровича Бубки, разом із Мирославом Карабіним, головою відділення Національного олімпійського комітету України в Івано-Франківській області, відвідали обласну бібліотеку для юнацтва.

          Також до книгозбірні завітали:

Наталія Коваленко – виконавчий директор Національного олімпійського комітету України;

Іван Боднарчук – директор департаменту співпраці з суб’єктами олімпійського руху;

Роман Гонтюк – срібний та бронзовий призер літніх олімпійських ігор з дзюдо;

Віктор Поляков, Галина Облещук, Сервін Сулейманов – учасники олімпійських ігор з різних видів спорту від Прикарпаття; представники регіональних відділень Національного олімпійського комітету України; представники освіти області та учнівська молодь ліцею ім. Романа Шухевича.

          За розвиток та популяризацію олімпійського руху на Прикарпатті Сергій Бубка та Мирослав Карабін нагородили почесними відзнаками колектив Івано-Франківської обласної бібліотеки для юнацтва, подарували прапор Національного олімпійського комітету України, на якому залишили автографи шановні гості. Також в дарунок книгозбірня отримала книги з різних видів спорту.

          Завдяки освітньому проекту Національного олімпійського комітету України «OlympicLab», юнаки та дівчата отримали можливість поспілкуватися не тільки з учасниками олімпійських ігор, а й з олімпійським чемпіоном – Сергієм Бубкою.

          Учасники зустрічі обговорили актуальні проблеми сучасного спортивного руху в Україні, отримали корисні поради від гостей: що потрібно для того, щоб досягати високих результатів у спорті, як поєднювати спорт та навчання, цікавились спортивним та життєвим кредом Сергія Бубки.

          Із словом подяки виступила директор обласної бібліотеки для юнацтва Світлана Шаган і вручила Сергію Назаровичу ювілейне видання «Кобзаря» Т.Г. Шевченка.

          На завершення линуло музичне вітання від дуету «Барвінок», у складі Галини Бегметюк та Стефанії Капустинської, а юні шанувальники спорту отримали сувеніри, автограф та фотосесію від Президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки.

   

Категорія: Події | Переглядів: 1186 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2
П`ятниця, 26.04.2024, 10:20


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Жовтень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |