Головна » Події » Екологічний круїз «Відкриті долоні моєї Землі»
02.05.2018
Екологічний круїз «Відкриті долоні моєї Землі»

Із розвитком цивілізації та науково-технічного прогресу, бурхливим зростанням кількості населення на Землі, обсягів виробництва та кількості його відходів проблеми стосунків між природою та суспільством дедалі загострюються. Зверхньо ставлячись до природи та її багатств, люди наче забули, що для підтримання існування на Землі іншого джерела, крім біосфери та її ресурсів, немає. Такий спосіб життя стає згубним для людства.

До дня довкілля, в рамках екологічного тижня «Жити в стилі ЕКО вчить бібліотека», учні 6-го класу СШ №5 здійснили екологічний круїз «Відкриті долоні моєї Землі», присвячений природнім та техногенним екологічним катастрофам людства. Молодь дізналася про екологічну кризу, що нависла над Землею, зокрема про найзабрудненіші місця планети та України, проблему забруднення питної води та знищення флори і фауни, а також проблему побутових та промислових відходів.

Сьогодні стає очевидним, що кожна людина є одночасно причиною та жертвою глобальної екологічної кризи. Усі ми живемо в єдиному домі, на планеті Земля, і кожен з нас впливає на його стан своїм повсякденним життям. Кожен наш вчинок проти природи за принципом бумеранга повертається до нас самих та ближніх. Є сподівання, що екологічно грамотна молодь може зупинити нищення природи і змінити екологічну ситуацію на краще, адже природа не любить байдужих, бездушних та бездумних користувачів.

  

 

Категорія: Події | Переглядів: 470 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
П`ятниця, 19.04.2024, 20:15


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |