Головна » Події » Міжнародний день захисту дітей.
31.05.2021
Міжнародний день захисту дітей.

Дитинство – час любові та затишку, відчуття, що батьки вирішать всі проблеми та дадуть відповіді на всі запитання. На жаль, наше суспільство не ідеальне - не у всіх із малечі є міцна та дружна родина для якої дитина – Божий дарунок. В демократичному суспільстві при складних  життєвих обставинах кожна дитина повинна розраховувати на допомогу від соціальних служб, органів влади, педагогів, просто не байдужих людей. 1 червня Міжнародний день захисту дітей.

В Івано-Франківську, за участю працівників служби у справах дітей виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, створили відеоролик до Міжнародного дня захисту дітей в кількох локаціях. Одною з творчих платформ стала обласна бібліотека для юнацтва. Гостями бібліотеки та героями соціального ролику стали вихованці Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та соціально-реабілітаційного центру містечка  милосердя св. Миколая, які розкрили свій творчий потенціал створивши малюнки-меседжі пов’язані з своїми мріями та бажаннями: сім’я, друзі, навчання, природа. Для створення відповідної атмосфери арт-простору та ознайомлення дітей з їхніми правами бібліотекар читального залу Людмила Ковальчук презентувала книжкову виставку-пораду «Мелодії дитинства». Яскраві та змістовні книги, порадники розповідають про те, як емоційно та інтелектуально розвивається дитина, чим можна зацікавити підлітка, відкрити йому дорослий світ. Поради батькам та вихователям у пошуку точок дотику з дітьми в критичних ситуаціях і повсякденному житті, розповіді про відповідальне батьківство та основі законодавчих актів, що регулюють статус дитини та материнства у світі та Україні – все це наповнює виставку корисними матеріалами для всієї сім’ї.

Категорія: Події | Переглядів: 164 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Четвер, 28.03.2024, 19:14


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 239

Календар

«  Травень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |