Головна » Події » Свято родини «Нехай квітує дерево родинне»
16.05.2018
Свято родини «Нехай квітує дерево родинне»

15 травня відзначають Міжнародний день сім’ї заснований Організацією Об’єднаних Націй. Для кожної людини сім’я – це найбільший скарб, саме з неї починається життя. Вона була й залишається берегинею людських цінностей. Від рівня культури та добробуту сім’ї залежить культура і майбутнє держави.

В Івано-Франківській обласній бібліотеці для юнацтва відбулося свято родини «Нехай квітує дерево родинне», з нагоди відзначення Міжнародного дня сім’ї.

Мета заходу: познайомити молодь з талановитими родинами Івано-Франкіська, виховувати в них любов, повагу до родини, батьків, сприяти розумінню того, що сім’я, родина – хранителька національних звичаїв, традицій. Сприяти розширенню духовного світу юнаків та дівчат.

На свято завітали: родина Роман Дзундза (оперно – симфонічний диригент) та Ірина Ключковська (солістка Івано-Франківської обласної філармонії ім. І.Маланюк) та родина Валер’ян (художник, дизайнер, архітектор, вітражист) і Галина (майстриня, художниця) Федоряк, які ознайомили студентів ІІІ курсу дошкільної освіти ПНУ ім. В.Стефаника зі своїми творчими здобутками. Родини поділилися секретами щасливого подружнього життя, наголосивши, що міцний шлюб вимагає важкої роботи над відносинами з обох сторін, одним з ключових факторів, якого є повага і розуміння, розповіли, як пізнати унікальність своєї дитини, як налагоджувати взаємини з нею.

Присутні мали можливість ознайомитися з унікальними авторськими роботами родини Федоряк.

Бібліотекар читального залу Тамара Цісельська презентувала книжкову виставку «Сім’я – святиня людського духу», статті з книг та періодичних видань, які висвітлюють стилі подружнього спілкування, особливості виховання дітей, надають практичні поради подолання труднощів, проблем у сім’ї, що виникають через брак елементарних знань в царині міжлюдських стосунків.

Учасники заходу переконалися в тому, що сім’я, родина – це хранителька національних звичаїв, традицій предків. Сім’я – святиня людського духу, благородних людських почуттів: любові, вірності, піклування.

  

  

Категорія: Події | Переглядів: 702 | Додав: admin | Рейтинг: 2.0/10
Четвер, 25.04.2024, 07:50


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |