Головна » Події » Всеукраїнський день бібліотек.
02.10.2019
Всеукраїнський день бібліотек.

Всеукраїнський день бібліотек – це нагода відзначити роль книгозбірні у житті кожного українця і в першу чергу молоді та юнацтва. Це також можливість привернути увагу суспільства до ролі і високої місії бібліотекаря – просвітницької, інформаційної, інтелектуальної, соціальної та дозвіллєвої.

Обласна бібліотека для юнацтва вже традиційно цей святковий день використовує для популяризації читання, книги та осучаснення уявлення молоді про бібліотеку та її працівників. Багато емоцій, таємничих знань і магічних навичок чекали юних гостей нашої бібліотеки. Школярі 8 класу природничо-математичного ліцею та учениці 10 класу СШ №4 взяли участь в дублер-шоу «Бібліотекар на годину». Всі охочі могли спробувати себе в ролі бібліотекарів, волонтери-читачі давали своїм одноліткам завдання, які виконувалися з завзяттям та ініціативою. У чотирьох основних  відділах бібліотеки: читальний зал, комплектування, абонемент та інформаційно-бібліографічний працювали юні бібліотекарі, які дізналися про таємниці шифрування книг за УДК та списки періодичних видань, форми презентації нової літератури та заповнення читацьких формулярів і багато інших бібліотечних цікавинок.

З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек колектив бібліотеки вітали:

- Володимир Федорак - начальник управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації  нагородив бібліотекарів грамотами за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток бібліотечної справи;

- Руслан Марцінків - міський голова Івано-Франківська, вручив директору Світлані Шаган та колективу бібліотеки грамоту за вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи. У розмові з бібліотекарями він звернув увагу на сучасну роль бібліотеки як місця, що об’єднує громаду навколо ідей любові та поваги до книги та читання, творчої ініціативи;  

- Володимир Уєвич – голова   Івано-Франківського обласного  комітету профспілки працівників культури  нагородив бібліотечних працівників почесними грамотами.

Теплі слова подяки та вдячності за партнерство і співпрацю прозвучали від Мирослави Цюцьмаць – директора Об’єднання муніципальних мистецьких колективів Івано-Франківська. 

В цей день бібліотекарі отримали вітання від вихованців літературно – драматичного гуртка «Істина» (керівник Людмила Батюженко) Івано-Франківського центру дитячої та юнацької творчості.

День був наповнений позитивом та святковим настроєм, що надає наснаги та сил для щоденної роботи бібліотекарів. 

   

Категорія: Події | Переглядів: 434 | Додав: admin | Рейтинг: 1.0/10
П`ятниця, 29.03.2024, 10:10


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 239

Календар

«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |