Головна » Події » Зустріч-діалог «Молодь обирає здоров’я».
24.10.2019
Зустріч-діалог «Молодь обирає здоров’я».

Зустріч-діалог «Молодь обирає здоров’я» відбулася в обласній бібліотеці для юнацтва у рамках проекту «Молодь обирає спорт і здоровий спосіб життя» спільно з відділенням Національного олімпійського комітету України в Івано-Франківській області.

На зустріч завітали:

Сергій Бубка - Президент Національного олімпійського комітету України, член виконкому Міжнародного олімпійського комітету, перший віце-президент Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій, олімпійський чемпіон, Герой України;

Наталія   Коваленко  - виконавчий директор Національного олімпійського комітету України;

Карабін Мирослав - голова відділення Національного олімпійського комітету України в Івано-Франківської області;

учасники олімпійських ігор з різних видів спорту міста Івано-Франківська та області - Тетяна Ляхович, Віктор Поляков, Дарія Згоба, Сервін Сулейманов, Неля Непорадна, Надія Діденко, Ірина Шепетюк, учасниця чемпіонату світу з легкої атлетики 2019 р. (6 місце) – Христина Юдкіна. 

Учасники зустрічі, учні та студенти навчальних закладів міста, отримали корисні поради від Сергія Бубки: що потрібно робити, щоб досягнути перемоги у спорті; як гідно переносити труднощі, заради високої мети; у спорті, як і в будь-якій сфері життя треба насамперед навчитися перемагати самого себе; здоров’я та знання – це півшляху до успіху.

За внесок у розвиток олімпійського руху Сергій Бубка та Мирослав Карабін нагородили почесними подяками директора обласної бібліотеки для юнацтва  Світлану Шаган та бібліотекаря читальної зали Марію Калинюк.

Директор обласної бібліотеки для юнацтва Світлана Шаган щиро подякувала Мирославу Карабіну за співпрацю з відділенням Національного олімпійського комітету України в Івано-Франківської області, прикарпатським учасникам олімпійських ігор та урочисто вручила Сергію Бубці добірку книг.

Музичні вітання для всіх гостей звучали від Муніципального тріо бандуристів «Намисто» (керівник Надія Нестерук).

Модератор зустрічі, бібліотекар читальної зали Марія Калинюк, представила для всіх присутніх книжкову викладку «Молодь обирає здоров’я», ознайомила із літературою на спортивно-оздоровчу тематику.

Юні шанувальники спорту одержали цікаві подарунки та автограф.

«Для людини немає нічого неможливого, якщо вона вірить у свої сили. Перемагайте! Перемагайте себе! Перемагайте у чесних змаганнях гідних суперників! Це і є справжнє людське щастя». (С.Бубка)

 

Категорія: Події | Переглядів: 672 | Додав: admin | Рейтинг: 10.0/1
Четвер, 25.04.2024, 13:41


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |