Головна » Події

Новинки книг, які Вас приємно здивують!

Запрошуємо Вас до ознайомлення з новою книгою.

Книжки бувають різні – розумні, яскраві, розважальні.

Читання даруватиме Вам радість і приємні миті, наснагу до читання нового і непізнаного.  Ми всі  дуже різні, але для кожного знайдеться своя книжка.

Кронін Арчибальд Джозеф.

Юдине дерево. – Львів: видавництво «Апріорі», 2021. – 320 с.

Мало хто вміє писати такі зворушливі,  правдиві й захоплюючі книги, як Арчибальд Кронін .

Історія, яка проймає до кісток.

Дитинство і юність Девіда Морея не можна назвати щасливими... Зате тепер, у зрілі роки, він може насолоджуватися розкішним життям в Швейцарії, відвідувати престижні заходи у вищих колах французького суспільства або оперні прем’єри в Італії. Він може дозволити собі колекціонувати роботи відомих митців. Але все це - плата. Ті тридцять срібняків, які він, як Юда, отримав за зраду. Девід Морей зрадив свою любов... Але чи зможе він покаятися і спокутувати свої гріхи?

Книга викликає шквал емоцій! Від роздратування до глибокої ненависті!

Головний герой – дуже неоднозначна людина.  Морей те і робить, що фатально помиляється мало не на кожному своєму кроці. Всі його вчинки лише егоїзм і боягузтво. Обов’язково сподобається тим, хто любить неспішне, вдумливе читання.

Категорія: Події | Переглядів: 216 | Дата: 15.03.2022

Шевченкові читання.

Категорія: Події | Переглядів: 159 | Дата: 09.03.2022

 Книжкова виставка "Пророк народжений Україною"

Категорія: Події | Переглядів: 148 | Дата: 09.03.2022

Однією з локацій бібліотечного non-stop "Розмовляй українською, читай українською відбулася творча майстерня Скринька чарівних слів. Учасники майстер-класу, учні  ліцею №21 ім. Є. Коновальця     виготовляли своєрідну коробочку-сюрприз із численними цікавими відділеннями задекорованими у національному стилі. Скринька  підлаштована до настрою свята і наповнена незвичними подарунками, а саме чарівними словами про рідну мову. Творча майстерня пройшла вдало, а результатом були чудові подарунки створені власними руками.

Категорія: Події | Переглядів: 148 | Дата: 22.02.2022

Міжнародний день рідної мови обєднав творчу молодь Івано-Франківщини та Кропивницького. Онлайн-діалог  «Краща мова єднання – українська»,  за ініціативи Івано-Франківської обласної бібліотеки для юнацтва,  надав можливість молодим поетам Івано-Франківщини та Кропивницького презентувати свої творчі доробки.

 

 

Категорія: Події | Переглядів: 144 | Дата: 22.02.2022

В рамках святкування Міжнародного дня рідної мови проведено бібліотечний non-stop «Розмовляй українською, читай українською». На вулиці Незалежності пройшов  вуличний флешмоб для жителів міста. Бібліотекарі проводили невелике бліц-інтерв’ю, в якому розпитували перехожих про читання,  книги, улюблених українських авторів, а також розповідали про можливість відвідувати обласну бібліотеку для юнацтва, де кожний читач знайде свою книгу. Відповіді на питання були різноманітні, веселі та надзвичайно творчі, звучали авторські вірші. Для учасників бліц-інтерв’ю бібліотека підготувала подарунки – сучасні українські книги різних жанрів.  

Категорія: Події | Переглядів: 134 | Дата: 22.02.2022

З нагоди святкування Міжнародного дня рідної мови в обласній бібліотеці для юнацтва відбувся бібліотечний non-stop «Розмовляй українською, читай українською». Свято відбулося за сприяння управління культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації.

Міжнародний день рідної  мови – свято засноване ЮНЕСКО в 1999 році, а в Україні відзначається з 2000 року.

Мова – це історія народу, його світогляд. Вона віддзеркалює душу народу. Без своєї мови, своєї самобутньої культури немає народу. Мова - це той інструмент, який єднає націю, народ в єдине ціле.

Категорія: Події | Переглядів: 164 | Дата: 22.02.2022

«Ти – Сотня свята із синів України,

Ти варту небесну несеш

За вільну, єдину, міцну Україну,

Від ворога нас вбережеш.»

Леся Домбровська

 

         20 лютого згідно з Указом Президента України ми вшановуємо пам'ять Героїв Небесної Сотні. Саме у ці дні, вісім років тому, під час Революції Гідності, протистояння на Майдані сягнуло свого піку. В один момент  прості українці, звичайні люди із гарячими мужніми серцями стали солдатами свого народу.

         Задля нашої свободи і розвитку демократії Герої Небесної Сотні пожертвували своїм життям і цим змінили хід української історії.

З нагоди  річниці вшанування Героїв Небесної Сотні у читальній залі обласної бібліотеки для юнацтва розгорнуто   виставку - пам’ять "Наварті наших душ - Небесна Сотня",  на якій представлені книги та періодичні видання, в яких висвітлюються події Революції гідності та розповідається про Героїв Небесної Сотні.

Майдан довів усьому світові, що українці - це народ волі, сили та незламного духу. Разом ми збережемо свою країну, змінимо її на краще. Завжди пам’ятаймо своїх Героїв. Вони пішли, але залишилися у наших серцях.

Слава Україні! Героям Слава!

Категорія: Події | Переглядів: 164 | Дата: 18.02.2022

Медіа-презентація бібліотечної виставки  "На скрижалях долі" присвяченої 130-річчю митрополита УГКЦ Йосипа Сліпого.

Категорія: Події | Переглядів: 133 | Дата: 15.02.2022

Бути коханим це більше, ніж бути багатим, бо бути коханим - значить бути щасливим.

                       Тільє

   Кохання - одне із найпрекрасніших людських почуттів. Воно неповторне і вічне, як життя. Любити людину - це невимовне щастя, величезне бажання приносити коханим щодня трепетну мить радості. Навряд чи хто-небуть із нас скаже: "Я не хочу кохати" адже у душі усі прагнуть любові. І це природно. Кохання. Про нього мріють на нього чекають.

    З нагоди Дня святого Валентина працівники обласної бібліотеки для юнацтва підготували викладку книг із нових надходжень для романтичного настрою. Це зворушливі історії про юне почуття: "Інструкція до запасного серця", "Любов, дідусь і помідори", "Дзвінки до друга". Нова збірка Ольги Деркачовоі про любов, ніжність та надію. Черговий бестселер Сари Джіо "Я кохатиму тебе завжди". Корисне дослідження Джона Готтмана "Сім принципів  щасливого шлюбу" та багато-багато іншого.

     Сподіваємось наші книги подарують  приємні сердечні переживання. Дружіть, любіть, закохуйтеся. Сьогодні, завтра і завжди. Прагніть щодня дарувати одне одному радість та любов. І нехай у Вашому серці замешкає кохання! 

Категорія: Події | Переглядів: 142 | Дата: 13.02.2022

« 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 77 78 »
П`ятниця, 10.05.2024, 02:51


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz | Нові кінофільми та фільми онлайн