Головна » Архів матеріалів

         В рамках Всесвітнього дня боротьби з цукровим діабетом стартував тижневик в Івано-Франківську «Діабет не вирок» . Мета акції   підвищення поінформованості про діабет, про зростаючі показники захворюваності в усьому світі і про те, як можна запобігти розвитку цієї хвороби.

         Круглий стіл  на тему «Підтримка сім’ї хворого на діабет», відбувся в обласній бібліотеці для юнацтва, 16.11.2014р. за сприяння департаменту охорони здоров’я ОДА, департаменту освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрацій, благодійної організації «Прима милосердя», школи діабету, ГО «Сім’я майбутнього»,  «Дівія».

Категорія: Події | Переглядів: 708 | Дата: 17.11.2014

Пізнай свій край, себе, свій рід,

свій народ, свою землю – і ти

побачиш свій шлях у житті.

                                      Г. Сковорода

         Україна – це унікальна держава козаків. Саме такою її знає весь світ, і саме так себе ідентифікує більшість її громадян. У певні періоди своєї історії, коли українцям удавалося звільнитися від поневолення іншими народами, вони насамперед відроджували державну систему виховання українського козака – оборонця України та її народу. 

Категорія: Події | Переглядів: 1207 | Дата: 11.11.2014

В обласній бібліотеці для юнацтва відбулося засідання молодіжного клубу духовного спілкування «Вервиця»: «І пензлем водить її серце»- майстер-клас, на якому учні 9-Ф класу Івано-Франківського обласного ліцею-інтернату для обдарованих дітей із сільської місцевості навчалися малювати українську народну ікону на склі, під керівництвом художниці Оксани Мельничук -       викладача кафедри образотворчого мистецтва ім.Михайла Фіголя інституту мистецтв Прикарпатського національного університету ім.В.Стефаника.

Категорія: Засідання клубів | Переглядів: 1127 | Дата: 20.10.2014

14 жовтня – на свято Покрови Пречистої Богородиці, в нашій державі відзначається День українського козацтва. Козацький рух в Україні був однією з найяскравіших сторінок літопису боротьби народу за незалежність.

У тому, що ми, українці, сьогодні є народом, нацією, провідна роль належить козацтву, яке із століття в століття було єдиним і могутнім форпостом, що пильно стояв на сторожі свободи, гідності і честі України. З нагоди Дня Українського козацтва в читальній залі обласної бібліотеки для юнацтва презентовано книжкову виставку «Козацька слава в дзеркалі тисячоліть».

Категорія: Події | Переглядів: 699 | Дата: 15.10.2014

Батьківщині будь вірним до загину,

Нам Україна вище понад усе!

14 жовтня 1942 року, з духу одвічної стихії і волі народу, під покровом Божої Матері, народилась Українська Повстанська Армія. Новітнім лицарям Вітчизни судилось відродити героїчну славу предків, успадкувати козацьке прагнення до волі і незалежності. Вони, мов орли, долаючи зневаги, лісові труднощі, боронили свій край та народ від наруги і знущань, аби година вільної та незалежної України прийшла на нашу землю.

Категорія: Події | Переглядів: 814 | Дата: 14.10.2014

30 вересня- Всеукраїнський день бібліотек. Бібліотека створює успішне майбутнє кожної людини і всього суспільства, лише обізнані та проінформовані громадяни можуть творити успішне майбутнє своєї держави.

Обласна бібліотека для юнацтва- досвідчений помічник і партнер навчальних закладів у справі популяризації книги та читання. Колектив бібліотеки спрямовує свої зусилля, майстерність та професіоналізм, творчість та кращі людські якості саме на те, щоби задовільнити навчальні, культурні та наукові потреби читачів, аби залишатися надійним джерелом знань, чинником зростання духовного потенціалу юнацтва.

Категорія: Події | Переглядів: 1092 | Дата: 03.10.2014

В обласній бібліотеці для юнацтва, в рамках проведення обласного семінару «Бібліотека і молодий читач: завдання, напрацювання і перспективи співпраці» для бібліотечних працівників,  що працюють з юнацтвом, відбулася творча зустріч із лауреатами премій обласної ім. В. Стефаника та міської І. Франка в галузі літератури.

Категорія: Події | Переглядів: 973 | Дата: 29.09.2014

24 вересня 2014 року, на базі Івано-Франківської обласної бібліотеки для юнацтва відбувся обласний семінар «Бібліотека і молодий читач: завдання, напрацювання і перспективи співпраці» для бібліотечних працівників, що працюють з юнацтвом.

Категорія: Події | Переглядів: 1068 | Дата: 26.09.2014

Його шануймо! – Біблії слова.

І будуть нас так люди шанувати.

Тож хай у серці пісня жива

І долинає аж до серця тата.

В обласній бібліотеці для юнацтва відбулося засідання клубу молодої сім’ї «З любов’ю до тебе, мій тату» (керівник Марія Калинюк) присвячене Дню батька. В українській родині батько поставав , як захисник, годувальник, нормою виховання. Недарма в народі говорили: «Не навчив батько, не навчить і дядько».

Категорія: Події | Переглядів: 1364 | Дата: 23.09.2014

« 1 2 ... 63 64 65 66 67 ... 92 93 »
Субота, 27.04.2024, 02:21


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |